Bildirimler her seferinde tek hesap için
Apple'ın App Store Connect uygulaması, oturum açtığınız hesabın uyarılarını gösterir. Diğer ekiplerinizin ve müşterilerinizin incelemelerini orada takip etmek; oturumu kapatmak, hesap değiştirmek ve yeni bir iki aşamalı doğrulama kodu girmek demektir. Shipcue ile karşılaştırma.